Jeugd met een Opdracht Rotterdam

Jeugd met een Opdracht is een zendingsbeweging die gericht is op het trainen van jongeren om God te kennen en Hem bekend te maken in de hele wereld. Vertegenwoordigd in meer dan 150 landen en met meer dan 16.000 vrijwilligers is Jeugd met een Opdracht betrokken in alle terreinen van de samenleving. YWAM Rotterdam, gevestigd in Barendrecht, is één van de vele pionierslokaties die Jeugd met een Opdracht (JmeO) heeft. YWAM is de afkorting van de engelse naam van Jeugd met een Opdracht, namelijk: Youth with a Mission. De website van YWAM Rotterdam is momenteel sterk verouderd en niet representatief. We zijn hard bezig met een hele nieuwe opzet en huisstijl en hopen hier uiterlijk eind januari 2021 mee klaar te zijn.

Jeugd met een Opdracht Rotterdam is o.a. betrokken bij de volgende activiteiten:

Gebedspunt

Gebedspunt is een plaats waar mensen op afspraak naar toe kunnen gaan voor een luisterend oor en gebed. Het maakt niet uit of mensen geloven of niet en het maakt niet uit wat ze geloven. Ons verlangen is dat God de mensen door onze gebeden heen aan zal raken.

Happyween

Met verschillende kerken in Barendrecht werken we aan een evenement wat we Happyween noemen. Rondom Halloween willen we een Happy feest organiseren als alternatief voor Halloween. We geloven in de God van Licht die de duisternis heeft overwonnen. We geloven in de God van Liefde die alle angst verdrijft. En dat willen we vieren! Check onze website www.happyween.nl

TakeOff

De TakeOff is bestemd voor christenen (jong en oud) vanuit allerlei kerken die willen groeien in het kennen van God en meer betrokken willen zijn in vernieuwing en verandering van hun omgeving.

Menu