Doe je mee?

Wat kun je doen?

Er zijn verschillende manieren waarop je betrokken kunt raken bij mijn werk. Hieronder heb ik er een aantal genoemd. Mocht je ideeën of vragen hebben over mijn werk, ondersteuning of anders neem dan gerust contact met mij op!

Meebidden

De meest belangrijke ondersteuning die je mij kan bieden is gebed. ‘Als God het huis niet bouwt, dan zwoeg ik voor niets.’ Ik kan nog zoveel proberen te doen, als Hij niet voor me uitgaat, dan lukt het me niet. Ik kan nog zulke goede intenties hebben, maar als God de mensenharten niet bewerkt, sta ik hulpeloos. Daarom wil ik ook u/ jou vragen om met mij mee te bidden voor mijn werk. Mocht je hierbij een indruk ontvangen, dan zou ik dat graag horen.

Meeleven

Het is enorm bemoedigend om te ervaren dat mensen met mij meeleven. Ik krijg zo nu en dan een opbouwende e-mail zomaar uit het niets. Dat zijn mooie momenten voor mij om te ervaren dat er aan mij gedacht word, want eerlijk is eerlijk: ik doe dit werk met ontzettend veel plezier, maar het is lang niet altijd gemakkelijk. Ik ben erg blij met iedereen die, op welke manier dan ook, iets bijdraagt. Al is het een gedachte, een kaartje of een email. ‘Kleine’ dingen kunnen zo bemoedigend en van grote waarde zijn heb ik gemerkt. Wil je ook betrokken raken en op de hoogte blijven van mijn werk, meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief die minimaal 4 keer per jaar word verstuurd per mail.

Meewerken

Het bijzondere van werken in je eigen woonplaats is dat het voor mensen relatief eenvoudig is om met mij mee te werken. Zo is bijv. bij Happyween een kernteam van 12 vrijwilligers betrokken en bij allerhande activiteiten werk ik samen met veel verschillende ‘Barendrechters’ en mensen uit mijn omgeving. Wilt u of wil jij ook graag je gaven en talenten inzetten samen met mij en Jeugd met een Opdracht Rotterdam? Neem dan contact met mij op. Denk nooit dat je niets kan betekenen of dat je niet geschikt zou zijn.

Meegeven

Ook als ZZP- geestelijk werker ben ik nog op zoek naar mensen die mijn werk financieel willen ondersteunen. Ik geloof dat als mensen geld geven, dat ze zich dan ook betrokken voelen. En dat is wat ik belangrijk vind. Ik kan het werk gewoon niet alleen doen en dat wil ik ook niet. De mensen die mijn werk financieel ondersteunen zijn mijn ‘mede arbeiders’.

Overweeg je een eenmalige of maandelijkse donatie voor onbepaalde tijd, dan zijn daarvoor 2 mogelijkheden. Je kunt geld overmaken naar:

  • NL12 RABO 0304 3409 28 t.n.v. Corma Bezemer o.v.v. ‘project Aim’ (Niet Belasting aftrekbaar) of naar
  • NL03 RABO 0139 5436 19 t.n.v. Stichting Vuur en Vlam in Dordrecht o.v.v. ‘project Aim’ (Belasting aftrekbaar)

Alle bedragen zijn welkom, denk dus niet dat € 5,00 niet voldoende zou zijn!

Menu